menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Nissewaard weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Nissewaard

Een kundige Payroll uit Nissewaard helpt u graag verder.

Is payrolling in Nissewaard iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Nissewaard of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Nissewaard een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Nissewaard u het voordeligst uit bent.

582
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
4.270
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Nissewaard

Professionele payrollbedrijven uit Nissewaard

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Nissewaard. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Daniek Croes, regiomanager in Nissewaard. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Nissewaard.

Flexibeler met payrolling

Werkt u in een branche waar veel mensen aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Een meer wisselde contractduur is binnen een payroll constructie goed mogelijk omdat een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft genomen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze werknemer in vaste dienst moet nemen.

Een langere tijdelijke contractperiode is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor payrolling, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Vraag daarom snel uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Nissewaard aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s af bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Nissewaard te zeggen hebben!

img

Marlijn Tuijn

Het belangrijkste voor mij is transparante communicatie. Met de hulp van Professionals Nissewaard ben ik terechtgekomen bij een geschikte Payroll. Hartelijk bedankt voor jullie professionele hulp tijdens mijn zoektocht!

img

Ellemieke Barfde

Door Professionals Nissewaard heb ik heel snel een paar degelijke payroll bedrijven doorgestuurd gekregen waar ik mee vooruit kan. Na het ontvangen van de offertes heb ik twee van de bedrijven opgevolgd om op gesprek te komen. De kennismakingsgesprekken waren goed in orde en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in Nissewaard

Let's Talk

Bij Professionals Nissewaard staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier